Ondernemerstools

We bieden verschillende handige ondernemerstools aan om zelf aan de slag te gaan met je onderneming. Met onze online training leren we je het ondernemersdashboard te gebruiken en brengen we samen jouw (toekomstige) onderneming in kaart. Dit combineren we met persoonlijke- en ondernemingsdoelen. Zo kunnen we jouw onderneming samen verbeteren. Ook de overige tools zijn hier op gericht. Op naar winstoptimalisatie en succesvol ondernemen.

Ondernemersdashboard

Hoeveel uren kan en wil je werken? En wat voor uurtarief kun je realiseren? Het ondernemersdashboard geeft inzicht in wat je moet doen om de gewenste resultaten met je onderneming te behalen. Met deze uitgangspunten wordt je maandelijkse netto inkomen berekend. Hierbij rekening houdend met belasting, het geval van arbeidsongeschiktheid en het moment dat je met pensioen gaat. In een overzichtelijk dashboard creëer je zelf een jaarplan voor je onderneming.

Aanmelden Arrow Meer informatie Arrow

Online training

Ben jij ondernemer en vraag je je ook wel eens af: wat is mijn maandelijkse netto inkomen? Hoeveel moet ik reserveren voor mijn belastingen? En wat is mijn kostprijs? Op basis van jouw uitgangspunten en het door jou gewenste resultaat maak je met behulp van video’s en toelichtingen in je eigen tempo een concreet plan voor je eigen bedrijf. Zo creëer je rust en kun je zorgeloos ondernemen.

Aanmelden Arrow Meer informatie Arrow

Stappenplan

Van plan om zzp'er te worden? Download ons gratis stappenplan en ga goed voorbereid aan de slag. Wij helpen je graag aan een vliegende start. Heb jij overal aan gedacht?

Gratis ontvangen Arrow Meer informatie Arrow

One-page ondernemingsplan

Je hebt een onderneming of bent van plan om je eigen onderneming te starten? Gaaf! Het One-page ondernemingsplan helpt je om op basis van verschillende vragen de basis van je onderneming uit te werken. Zo heb je, zonder een pagina's lang ondernemingsplan uit te werken, op één A4 de hoofdlijnen uiteengezet.

Gratis ontvangen Arrow Meer informatie Arrow

One-page bedrijfsbegroting

Wat gaat je bedrijf opleveren? Werk het uit in een One-page bedrijfsbegroting. Begin met je gewenste resultaat (hoeveel winst wil je maken?) en werk vervolgens de verschillende bedrijfskosten uit. Hoeveel is er nodig om deze kosten goed te maken en ook nog de gewenste winst over te houden? Kortom, bepaal de benodigde omzet, inkoopkosten en je toegevoegde waarde.

Gratis ontvangen Arrow Meer informatie Arrow

Contact

Heb je vragen? Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Of ben je op zoek naar een leuke samenwerking? Neem dan contact met ons op.