AVG-ready pakket

AVG-ready pakket

Het kost tijd en geld om de AVG onderdeel te maken van je organisatie en bedrijfsvoering. We bieden een AVG-ready Maximum pakket aan om dit zo efficiënt en voordelig mogelijk voor je op te lossen. Aan de hand van het door de Autoriteit Persoonsgegevens beschikbaar gestelde AVG-10 stappenplan helpen we je organisatie voldoen aan de privacywetgeving. Zo is de privacy van de bij jouw organisatie betrokken personen volledig gewaarborgd en worden hoge boetes voorkomen. Om je op weg te helpen kun je onderstaand alvast een gratis informatieblad en stappenplan downloaden!

Gratis informatieblad AVG in het mkb

Gratis stappenplan AVG in het mkb

Het AVG-ready Maximum pakket* is geschikt voor vrijwel iedere ondernemer in het mkb. Je regelt eenvoudig de verschillende onderdelen van de AVG. Het pakket bevat een handig stappenplan inclusief alle bijbehorende documenten om aan de privacywet te kunnen voldoen. Deze is te bestellen in onze webshop voor € 119,99 excl. btw.

AVG-ready Maximum
Stappenplan AVG in het mkb
AVG-0 meting
Verwerkingsregister
Privacy- en beveiligingsbeleid
Cookiebeleid website
Privacyverklaring website
Instructie melden datalek
Formulier registratie datalek
Verwerkersovereenkomst
Geheimhoudingsverklaring leveranciers
Voorbeeldbrief melding datalek betrokkene

Bestellen

 

* Voor dit pakket geldt dat het zo kan zijn dat je tijdens het uitwerken van het Stappenplan AVG in het mkb moet concluderen dat je externe hulp moet inschakelen van bijvoorbeeld een jurist of AVG-specialist. Dit om bedrijfsspecifieke zaken rondom privacy te analyseren en op te lossen. Het is altijd van belang om het door ons aangeboden pakket als hulpmiddel te zien. Het pakket ondersteunt, bij goed gebruik, om jouw organisatie AVG-ready te krijgen.

Het AVG-10 stappenplan

Het door de Autoriteit Persoonsgegevens beschikbaar gestelde AVG-10 stappenplan geeft een snel inzicht in de belangrijke AVG-thema’s. Door dit stappenplan te gebruiken kunnen we je organisatie optimaal voorbereiden. Het gaat om de volgende stappen:

  1. Bewustwording
  2. Rechten van betrokkenen
  3. Overzicht verwerkingen
  4. Data protection impact assessment (DPIA)
  5. Privacy by design & privacy by default
  6. Functionaris voor de gegevensbescherming
  7. Meldplicht datalekken
  8. Verwerkersovereenkomsten
  9. Leidende toezichthouder
  10. Toestemming

Contact

Heb je vragen? Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Of ben je op zoek naar een leuke samenwerking? Neem dan contact met ons op.