Financieel advies zzp

De Resultaatbepalers bepalen het succes van zzp’ers in heel Nederland. In onze online training leren we zzp’ers hoe ze financieel gezond kunnen ondernemen. Daarbij geven we je persoonlijk, eerlijk en kritisch advies, zodat je zelf snapt hoe je je inkomen kunt beïnvloeden en financieel gezond en succesvol kunt ondernemen. Dus ben jij zzp’er en wil je graag weten hoe jij financieel succesvol(ler) wordt? Dan hebben wij de oplossing voor je!

De zoektocht naar financieel advies voor zzp’ers

Vind jij het ook lastig om als zzp’er goed, betaalbaar en concreet advies te krijgen? Vervelend! Dit terwijl vrijwel iedere zzp’er voordeel zal hebben van een concreet plan voor zijn onderneming. Het bijhouden van de financiële administratie is vaak de minst favoriete bezigheid, je bent tenslotte geen ondernemer geworden om de administratie te doen.

Misschien laat je de administratie wel bijwerken door een boekhouder of een administratiekantoor. Als die administratie dan is bijgewerkt, wat doe je dan met de informatie die hier uit te halen valt? Waarschijnlijk weinig, omdat je niet goed weet hoe je de cijfers moet lezen. Advies inkopen bij een adviseur wordt vaak te duur gevonden en aan de kwaliteit en toepasbaarheid van de geven adviezen wordt nogal eens getwijfeld.

Kan dit ook anders? Ja zeker!

Vanuit De Resultaatbepalers hebben wij een betaalbare online training samengesteld waarin je zelf aan de slag gaat met je bedrijf. Zo kun je er zelf voor zorgen dat je financieel gezond en succesvol kunt ondernemen. Stap voor stap maak je een eigen plan voor je bedrijf en leren we denken aan alle belangrijke onderdelen van je zzp bedrijf.

Belangrijk zijn de antwoorden op de volgende vragen:

  • Wat moet je uurtarief zijn?
  • Hoeveel uren moet je per dag, week en maand werken?
  • Wat zijn je kosten per uur?
  • Hoeveel inkomen heb je nodig om jezelf te kunnen redden?
  • Hoeveel belasting moet je betalen?

Met antwoorden op deze vragen krijg je inzichtelijk hoe jij je bedrijf financieel succesvol kunt maken. In ons ondernemersdashboard kun je verschillende scenario’s uitwerken en kijken wat er gebeurt op het moment dat jij de uitgangspunten aanpast.

  • Wat is de impact van meer of minder werken?
  • Hoeveel verandert je inkomen op het moment dat je je uurtarief verhoogd?
  • Heb je aan alle bedrijfskosten gedacht? Wat reserveer je voor je pensioen?
  • Hoe ga je om met het risico van arbeidsongeschiktheid?
  • En hoe houd je rekening met de te betalen belasting?

Je gaat er allemaal mee aan de slag tijdens onze online training en dat tegen een betaalbare prijs en op jouw eigen tijd en tempo. Word jij je eigen financieel adviseur?

Start direct

Contact

Heb je vragen? Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Of op zoek naar een leuke samenwerking? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.