Offerte- en nacalculatie

Offerte- en nacalculatie

Offertes maken kan best lastig zijn. Hoe bepaal je overzichtelijk wat een opdracht voor een klant gaat kosten? En nog belangrijker, hoe zorg je er voor dat een opdracht voldoende oplevert? Met de Offerte- en nacalculatie werk je de financiële kant van je offerte uit. Na het uitvoeren van de opdracht maak je een nacalculatie om te bekijken wat je werkelijk op de opdracht hebt verdiend.

  • Snel en overzichtelijk offertes uitwerken
  • Meteen inzicht in de commerciële norm per uur
  • Nacalculeren in een handomdraai

Bij het maken van een offerte wordt duidelijk welke producten of materialen je gaat leveren en hoeveel uren je denkt te gaan besteden. Deze vul je per onderdeel in met de bijbehorende inkoopprijzen en de marge die je wilt berekenen. Het aantal ingeschatte uren combineer je met de verkoopprijs per uur. Door dit vooraf goed inzichtelijk te maken wordt duidelijk hoeveel je per uur gaat verdienen op het moment dat je de opdracht uit gaat voeren.

Heb je de opdracht uitgevoerd, dan verricht je een nacalculatie. De gegevens van de offerte zijn met een druk op de knop te kopiëren. In de nacalculatie werk je de werkelijke gemaakte kosten uit samen met de werkelijk gemaakte uren. Deze werkelijke kosten en de verkoopprijs bepalen namelijk hoeveel winst wordt gemaakt met jouw product of geleverde dienst.

Gebruik hem in combinatie met ons ondernemersdashboard om tot een maximaal resultaat te komen. Dit doe je door de commerciële per uur uit de offerte- en nacalculatie te vergelijken met de commerciële norm zoals gepland in je ondernemersdashboard. De Offerte- en nacalculatie is te verkrijgen in onze webshop voor € 19,99 excl. btw.

Bestellen

Contact

Heb je vragen? Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Of ben je op zoek naar een leuke samenwerking? Neem dan contact met ons op.