Ondernemers-dashboard

Ondernemersdashboard

Het ondernemersdashboard geeft inzicht in wat je moet doen om de gewenste resultaten met je onderneming te behalen. Na het uitwerken van het ondernemersdashboard weet je precies hoeveel uren je per week moet factureren om je gewenste maandelijkse netto inkomen te kunnen halen. Verder heb je geen zorgen meer over de te betalen belasting, het geval van arbeidsongeschiktheid en het moment dat je met pensioen gaat.

  • Maandelijkse netto inkomen berekenen
  • Duidelijk hoeveel dagen en uren je moet werken
  • Verwachte winst na belasting op jaar-, maand- en uurbasis
  • Meer winst maken
  • Zorgeloos ondernemen

Vul je gewenste netto inkomen en de jaarlijkse bedrijfskosten in, bereken je commerciële norm en houd rekening met eventuele reserveringen voor arbeidsongeschiktheid en pensioen. Op basis hiervan berekent het dashboard automatisch je te realiseren bedrijfsresultaat op jaar-, maand- en uurbasis. Met het bedrijfsresultaat en jouw fiscale gegevens optimaliseer je in het ondernemersdashboard de te verwachten belastingen. Je creëert zelf een jaarplan voor je onderneming. Zo krijg je inzicht in je maandelijkse netto inkomen.

Het ondernemersdashboard is een onderdeel van onze online training.

Contact

Heb je vragen? Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Of ben je op zoek naar een leuke samenwerking? Neem dan contact met ons op.