Uren- en kilometerregistratie

Uren- en kilometerregistratie

Als ondernemers ben je het hele jaar druk! Iedere dag en week verricht je werkzaamheden voor verschillende klanten. Daarnaast maak je de nodige zakelijke kilometers. Maar hoe houd je hierin eenvoudig het overzicht? Gebruik de uren- en kilometerregistratie om per week te registreren hoeveel directe en indirecte uren je maakt. In een apart overzicht registreer je per week de zakelijke kilometers.

  • Eenvoudige urenregistratie
  • Directe en indirecte uren bijhouden
  • Zakelijke kilometers registreren
  • Je registraties altijd inzichtelijk én overzichtelijk
  • Geschikt voor iedere ondernemer

Heb je ook ons ondernemersdashboard uitgewerkt? Dan wordt dagelijks de winst voor je berekend aan de hand van de gegevens van het ondernemersdashboard! Zo heb je per dag inzicht in de prestaties van je bedrijf. Verder kunnen de geregistreerde uren de onderbouwing zijn bij het opstellen van je verkoopfactuur en helpen bij het verrichten van nacalculatie. Tot slot vormen ze de onderbouwing voor het urencriterium (1.225 uren op jaarbasis) van de Belastingdienst. De uren- en kilometerregistratie is te verkrijgen in onze webshop voor € 19,99 excl. btw.

Bestellen

Contact

Heb je vragen? Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Of ben je op zoek naar een leuke samenwerking? Neem dan contact met ons op.