Online training

Online training

De Resultaatbepalers bepalen het succes van zzp’ers in heel Nederland. In onze online training leren we jou als zzp’er hoe je financieel gezond kunt ondernemen. Daarbij leer je zelf hoe je jouw inkomen kunt beïnvloeden. Dus ben jij zzp’er en wil je graag weten hoe jij nog succesvoller kunt ondernemen? Dan hebben wij de oplossing voor je.

Aan de slag

In 10 duidelijke stappen werk je met behulp van video’s en toelichtingen in je eigen tempo aan de resultaatbepalers van jouw onderneming. Met ons ondernemersdashboard als basis maak je een jaarplan voor je eigen bedrijf.

De belangrijkste vragen over de resultaatbepalers zijn:

  • Wat moet je uurtarief zijn?
  • Hoeveel uren moet je per dag, week en maand werken?
  • Wat zijn je kosten per uur?
  • Hoeveel inkomen heb je nodig om jezelf te kunnen redden?
  • Hoeveel belasting moet je betalen?

Door het beantwoorden van deze vragen krijg je inzicht in:

  • Je maandelijkse netto inkomen. Daarbij rekening houdend met belastingen en eventuele premies voor arbeidsongeschiktheid en pensioen.
  • Het aantal dagen en uren dat je moet werken om dit netto inkomen te halen.
  • De verwachte winst na belasting op jaar-, maand- en uurbasis.

Zo weet je precies hoeveel uur je per week moet factureren om je gewenste netto inkomen te kunnen halen. Verder heb je geen zorgen meer over de te betalen belasting, het geval van arbeidsongeschiktheid en het moment dat je met pensioen gaat. Op naar meer winst en zorgeloos ondernemen met De Resultaatbepalers.

Aanmelden*

De online training (incl. ondernemersdashboard) is te bestellen via het aanmeldformulier voor € 275,- excl. btw. Je investering in deze training verdien je altijd terug, omdat je na het volgen er van precies weet wat je per week moet doen om het door jou gewenste resultaat uit je bedrijf te halen! Daarnaast krijg je inzichten en tips die jouw inkomen zullen verbeteren! Zo kun je financieel zorgeloos en gezond ondernemen. Ben jij er klaar voor?

* Voor de beste gebruikerservaring werk je op een Windows computer of laptop met Microsoft Office Excel.

In 10 duidelijke stappen werk je met behulp van video’s en toelichtingen in je eigen tempo aan de resultaatbepalers van jouw onderneming. Met ons ondernemersdashboard als basis maak je een jaarplan voor je eigen bedrijf.

Start direct!

Tijd om aan de slag te gaan met jouw ondernemersdashboard. We nemen je mee bij het openen en gebruik er van en je maakt kennis met de verschillende onderdelen en overzichten. Verder geven we uitleg over de volgorde van invullen en de functies van de verschillende buttons.

Start direct!

Nu je hebt geleerd hoe het ondernemersdashboard werkt, kunnen we starten met het invullen van de uitgangspunten van jouw onderneming. Hoeveel dagen ga je werken? En hoeveel productieve (facturabele) uren maak jij op een dag?

Start direct!

Nu de uitgangspunten zijn uitgewerkt is het tijd om de gewenste winstverdeling per maand in beeld te brengen. Hoeveel heb jij maandelijks nodig om van te leven en hoeveel wil je reserveren voor arbeidsongeschiktheid, pensioen, investeringen en extra winst?

Start direct!

In deze video leggen we uit hoe je de begroting voor jouw bedrijf uitwerkt. Om je gewenste winstverdeling haalbaar te maken moeten we weten hoeveel bedrijfskosten je maakt om zo tot de brutomarge op jaarbasis te komen.

Start direct!

In het ondernemersdashboard wordt berekend hoeveel belasting betaald moet gaan worden op basis van het gemaakte ondernemingsplan. Om de belastingen goed te berekenen ga je jouw fiscale gegevens invullen.

Start direct!

Inmiddels heb je bijna alle gegevens van het ondernemersdashboard ingevoerd. We gaan nu bepalen wat je commerciële norm per uur moet zijn om de kostprijs per uur volledig te kunnen dekken. Dit om er voor te zorgen dat je voldoende winst maakt om aan al je behoeften te voldoen.

Start direct!

Hoe zorg je er nu voor dat je het ingevulde ondernemersdashboard optimaliseert om zo nog betere resultaten te behalen en meer winst te maken? In deze video geven we antwoord op deze vraag aan de hand van de verschillende resultaatbepalers van je onderneming.

Start direct!

Je hebt nu een optimaal ondernemersdashboard samengesteld. Daarom gaan we nu kijken naar de uitkomsten die staan weergegeven in de verschillende onderdelen van het dashboard. We doen dit aan de hand van het uitgewerkte voorbeeld.

Start direct!

Nu het ondernemersdashboard helemaal is uitgewerkt is het van belang om te gaan meten of het gemaakte plan ook wordt gerealiseerd. Hoeveel productieve uren heb je gemaakt? Hoe ga je deze bijhouden? En hoe zorg je er voor dat uitgebrachte offertes passen binnen je plan?

Start direct!

Contact

Heb je vragen? Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Of ben je op zoek naar een leuke samenwerking? Neem dan contact met ons op.