Welke ondernemerstools bieden wij aan?

We hebben verschillende ondernemerstools ontwikkeld. Ze hebben een gezamenlijk doel. Resultaatverbetering en succesvol ondernemen. De tools zijn allemaal verkrijgbaar of gratis te downloaden in onze webshop. Ze geven je de mogelijkheid om aan je onderneming te werken in plaats van alleen maar in je onderneming.

One-page ondernemingsplan

Je bent van plan om je eigen onderneming te starten? Gaaf! Het One-page ondernemingsplan helpt je om op basis van verschillende vragen de basis van je onderneming uit te werken. Zo heb je, zonder een pagina's lang ondernemingsplan uit te werken, op één A4 de hoofdlijnen uitgezet. Gratis te downloaden (klik hier)!

One-page bedrijfsbegroting

Wat gaat je bedrijf opleveren? Werk het uit in onze One-Page bedrijfsbegroting. Begin met je gewenste resultaat (hoeveel winst wil je maken?). Vervolgens werk je de verschillende bedrijfskosten uit om duidelijk te krijgen welke kosten je onderneming maakt. Hoeveel is er nodig om deze kosten goed te maken en ook nog de gewenste winst over te houden? Kortom, de benodigde omzet, inkoopkosten en toegevoegde waarde bepalen. Gratis te downloaden (klik hier)!

Ondernemersdashboard

Het ondernemersdashboard geeft inzicht in wat je moet doen om de gewenste resultaten met je onderneming te behalen. Vul je bedrijfskosten in, bereken je toegevoegde waarde en je bedrijfsresultaat. Haal je eigenlijk wel voldoende resultaat om van te leven en om belasting, pensioen en arbeidsongeschiktheid te kunnen betalen? In een overzichtelijk dashboard creëer je zelf een jaarplan voor je onderneming. Zo maak je duidelijk of je nog geld over gaat houden. Het ondernemersdashboard is te verkrijgen voor slechts € 99,99 en gaat je veel meer opleveren dan het je kost! Hulp nodig bij het invullen of wil je begeleiding gedurende het jaar? Neem dan deel aan onze workshop, verbeter je bedrijfsresultaat en behaal je ondernemingsdoelen. Bestellen? Vul dan het contactformulier in. 

Offerte- en nacalculatie module

Offertes maken kan best lastig zijn. Hoe bepaal je overzichtelijk wat een opdracht voor een klant gaat kosten? En nog belangrijker, hoe zorg je er voor dat een opdracht voldoende oplevert? Met de offerte- en nacalculatie module wordt dit zeer eenvoudig. Gebruik hem in combinatie met ons ondernemersdashboard om tot een maximaal resultaat te komen. De offerte en nacalculatie module is te verkrijgen in onze webshop voor slechts € 19,99. Hulp nodig bij het invullen? Neem dan deel aan onze workshop en maak het proces van je offerte en nacalculatie efficiënter en beter. Inzicht in een handomdraai. Bestellen (klik hier)?

Uren- en kilometerregistratie module

Als ondernemers ben je het hele jaar druk! Iedere dag en week verricht je werkzaamheden voor verschillende klanten. Maar hoe houd je hierin het overzicht? Daarnaast maak je de nodige zakelijke kilometers. Gebruik de uren- en kilometerregistratie om per week te registreren hoeveel directe en indirecte uren je maakt. In een apart overzicht registreer je de zakelijke kilometers. Heb je ook ons Ondernemersdashboard uitgewerkt? Dan wordt dagelijks de winst voor je berekend aan de hand van de gegevens van het Ondernemersdashboard! Zo heb je per dag inzicht in de prestaties van je bedrijf.  Verder kunnen de geregistreerde uren de onderbouwing zijn bij het opstellen van je verkoopfactuur en helpen bij het verrichten van nacalculatie. Tot slot vormen ze de onderbouwing voor het urencriterium (1.225u op jaarbasis) van de Belastingdienst. De uren- en kilometerregistratie module is te verkrijgen in onze webshop voor slechts € 19,99. Bestellen (klik hier)?

AVG-ready pakket

Sinds 25 mei 2018 is de nieuwe privacy wet (Algemene Verordening Gegevensbescherming) van toepassing. Ook wel bekend als de AVG. Het is verplicht en belangrijk dat je als ondernemer maatregelen neemt om aan deze wet te voldoen. Om je hierbij te ondersteunen en om als onderneming aan de AVG te voldoen hebben een AVG-ready Maximum pakket samengesteld. Een totaaloplossing met een stappenplan inclusief bijbehorende documenten. Zo neem je privacy van de betrokkenen bij jouw onderneming serieus en voorkom je hoge boetes. Zie www.avgtoepassen.nl of onze webshop voor meer informatie, een gratis stappenplan en de pakketprijs. Of bestel direct een AVG-pakket of document in onze webshop (klik hier).